Όροι Χρήσης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ

Το DISCOUNTCENTER.GR είναι ένα  ΕΛΛΗΝΙΚΟ κατάστημα πώλησης προιόντων Οικιακού εξοπλισμού
Οι όροι και οι προυποθέσεις που θα εφαρμόζονται για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος με το σήμα discountcenter, βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνσηwww.discountcenter.grwww.discountcenter.com.gr. Kάθε χρήστης που εισέρχεται για να κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος, θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που εδώ διατυπώνονται χωρίς καμμία εξαίρεση.  Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει να απέχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό.Το discount center διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί η να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους και τις προυποθέσεις των συναλλαγών από το ηλεκτρονικό Κατάστημα οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιαδήποτε μεταβολή μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού Καταστήματος.Οι συμβάσεις μέσω του ηλ. Καταστήματος μπορούν να καταρτίζονται στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ γλώσσα.

Πνευματική Ιδιοκτησία

Αυτή η ιστοσελίδα είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Discount Center, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λ.π., και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική /ψηφιακή εγγραφή & μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παραγωγής εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του διαδυκτιακού τόπου. Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της Discount Center. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα Discount Center ή τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα της Discount Center ή τρίτων μερών προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων και κοινοτικούς & διεθνείς νόμους. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Εγγύηση

Η εταιρεία συνοδεύει τα προιόντα που διαθέτει μέσω της ιστοσελίδας της, με τις σχετικές εγγυήσεις των κατασκευαστών ή των αντιπροσώπων όπου τέτοιες εγγυήσεις υφίστανται.Η εταιρεία δεν προσφέρει καμία περαιτέρω εγγύηση.Σε περίπτωση που κάποιο προιόν εμφανίζει ελάττωμα, το οποίο καλύπτεται από εγγύηση, ο αγοραστής οφείλει να απευθυνθεί άμεσα στην αντίστοιχη κατασκευαστική ή εισαγωγική εταιρεία-αντιπροσωπεία για να εξυπηρετηθεί και να της παρέχει την τεχνική υποστήριξη που τυχόν θα χρειαστεί.

Επιστροφές προιόντων

Τα εμπορεύματα παραδίδονται πάντοτε με τη συνεργασία εργοστασίου- αντιπροσωπείας.  Σε περίπτωση παράδοσης μη συσκευασμένου προιόντος, πρέπει ο αγοραστής να αρνηθεί την παραλαβή (εκτός και αν ήταν ενήμερος).  Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός δέκα (10) ημερών από τη παραλαβή με τη προυπόθεση ότι δεν έχει πειραχθεί η συσκευασία(όπως ακριβώς παρεδόθη) και μετά από συννενόηση με την εταιρεία μας ή μπορεί να αντικατασταθεί με ίδιο ή κάποιο άλλο προιόν ή και ακόμη να επιστραφούν τα χρήματα.

Τρόποι παραγγελίας

Για να πραγματοποιήσετε γρήγορα και εύκολα την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας,μπορείτε να επιλέξετε την υπηρεσία της αρεσκείας σας.
1.Μέσω e-mail στο info@discountcenter.gr
και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα είναι στη διάθεσή σας να σας ενημερώσει και να κρατήσει την παραγγελία σας.

Τρόποι αποστολής και παράδοσης

Οι παραδόσεις μας γίνοναι καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 090πμ-16.30μμ

  • Η παράδοση των εμπορευμάτων γίνεται δωρεάν εντός κέντρου Αθηνών για αγορές άνω των 175,00€.
  • Για αγορές κάτω των 175,00€ υπάρχει χρέωση μεταφορικών ανάλογα με τη περιοχή και το μέγεθος του προιόντος.(Επικοινωνείστε μαζί μας για πληροφορίες).
  • Για παραδόσεις εκτός Αθηνών,  τα προιόντα   παραδίδονται σε πρακτορεία μεταφορών της επιλογής του πελάτη με χρέωσή του. (10.00€)
  • Το κόστος μεταφοράς για μεταφορά εκτός Αθηνών προιόντων απο το πρακτορείο έως την πόλη του ,βαρύνει τον αγοραστή και η τιμή του εξαρτάται απο το μέγεθος του προιόντος και την απόσταση της πόλης.
  • Δεύτερος τρόπος παράδοσης μικρών προιόντων γίνεται με courier της επιλογής του αγοραστή με χρέωσή του.
  • Τρίτος τρόπος είναι η παραλαβή από το κατάστημά μας .

Πληρωμή

  • Με κατάθεση σε Τράπεζα
  • Με μερική αντικαταβολή στο αυτοκίνητο για παραδόσεις εντός κέντρου Αθηνών.
  • Με πιστωτική κάρτα ή΄μετρητά στο φυσικό μας κατάστημα

Για την ταχύτερη διεκπεραίωση της παραγγελίας, παρακαλούμε όπως αποστείλετε  e-mail  στο info@discountcenter.gr, το καταθετήριο της Τράπεζας.

Περιγραφές προιόντων

Οι περιγραφές των  προιόντων στο site μας, δίνονται από τις επίσημες ελληνικές αντιπροσωπείες για το εκάστοτε προιόν.  Το κατάστημά μας προσπαθώντας πάντα για την πιο σαφή και καλύτερη περιγραφή του προιόντος, δεν ευθύνεται για τυχόν παρατυπίες και μηχανικά λάθη σε σχέση με την πραγματική αποτύπωση των χαρακτηριστικών.  Γιαυτό είναι σημαντικό, προτού προβείτε σε κάποια παραγγελία, να έρχεστε σε επικοινωνία με το κατάστημα για την ταυτοποίηση των στοιχείων του προιόντος

Ασφάλεια

To Discountcenter αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα,  ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες.Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος  Discount Center επιτυγχάνεται με την  Αναγνώριση Πελάτη. Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (Username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητάς του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το κατάστημα  Discount Center δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Το ηλεκτρονικό κατάστημα  Discount Center με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας.