Όροι και προϋποθέσεις χρήσης

O ιστότοπος www.discountcenter.gr είναι ένα ελληνικό ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων  καί μέσω του διαδικτύου, εκτός απο το φυσικό κατάστημα, στο εξής καλούμενο ηλεκτρονικό κατάστημα που δημιούργησε και λειτουργεί η εταιρεία με την επωνυμία Titanium Home Market εμπόριο Οικιακού εξοπλισμού που εδρεύει στο Χαλάνδρι επι της οδού Παπανικολή 150 ΤΚ15232 και εκπροσωπείται νόμιμα, με Α.Φ.Μ. 054366040 Δ.Ο.Υ. Χαλανδρίου και ΑΡ ΓΕΜΗ:128366901000,με ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@discountcenter.gr και titanium@outlook.com.gr ,τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος: 2106813686 & 2106813683  6982927820

Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος με το εμπορικό σήμα discountcenter.gr το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.discountcenter.gr Κάθε χρήστης που εισέρχεται και συναλλάσσεται με το ηλεκτρονικό κατάστημα θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει με ευθύνη του να απόσχει από την επίσκεψη, τη χρήση του ιστότοπου καθώς επίσης και από κάθε συναλλαγή ή χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τoυς όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγών  οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιανδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι συμβάσεις μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος καταρτίζονται στην Ελληνική γλώσσα

 

Πνευματική Ιδιοκτησία

Αυτή η ιστοσελίδα είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα  Discount Center, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λ.π., και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική /ψηφιακή εγγραφή & μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παραγωγής εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του διαδυκτιακού τόπου. Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της Discount Center. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα Discount Center ή τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα της Discount Center ή τρίτων μερών προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων και κοινοτικούς & διεθνείς νόμους. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Εγγύηση ηλεκτρονικού  καταστήματος

Δεν παρέχει καμία εγγύηση αναφορικά με οποιαδήποτε λειτουργία του παρόντος καταστήματος ή με τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένης της ασφάλειας ή της καταλληλότητας χωρίς κανένα περιορισμό. Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα που παρουσιάζονται μέσω του δικτυακού τόπου παρέχονται όπως ακριβώς είναι. Περαιτέρω δεν εγγυάται ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα θα παρέχεται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα καθώς και ότι δεν περιέχει “ιούς” ή άλλα επιζήμια συστατικά.

Η εταιρεία συνοδεύει τα προιόντα που διαθέτει μέσω της ιστοσελίδας της, με τις σχετικές εγγυήσεις των κατασκευαστών ή των αντιπροσώπων όπου τέτοιες εγγυήσεις υφίστανται. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν προσφέρει καμία περαιτέρω εγγύηση.Σε περίπτωση που κάποιο προιόν εμφανίζει ελάττωμα, το οποίο καλύπτεται από εγγύηση, ο αγοραστής οφείλει να απευθυνθεί άμεσα στην αντίστοιχη κατασκευαστική ή εισαγωγική εταιρεία-αντιπροσωπεία για να εξυπηρετηθεί και να της παρέχει την τεχνική υποστήριξη που τυχόν θα χρειαστεί.

Επιστροφές προϊόντων

Τα εμπορεύματα παραδίδονται πάντοτε με τη συνεργασία εργοστασίου- αντιπροσωπείας.  Σε περίπτωση παράδοσης μη συσκευασμένου προιόντος, πρέπει ο αγοραστής να αρνηθεί την παραλαβή (εκτός και αν ήταν ενήμερος).  Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός δέκα (14) ημερών από τη παραλαβή με τη προυπόθεση ότι δεν έχει πειραχθεί η συσκευασία(όπως ακριβώς παρεδόθη) και μετά από συννενόηση με την εταιρεία μας ή μπορεί να αντικατασταθεί με ίδιο ή κάποιο άλλο προιόν ή και ακόμη να επιστραφούν τα χρήματα.

Σύμφωνα με την γενική πολιτική επιστροφών του καταστήματός μας, ο πελάτης δικαιούται να επιστρέψει προϊόντα και να ζητήσει την αντικατάστασή τους εντός προθεσμίας 14 ημερών από την πώληση και μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι καινούργια, δεν έχουν αποσφραγισθεί ή δεν έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους ως κατωτέρω και συνοδεύονται από τα νόμιμα έγγραφα. Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης επιβαρύνεται με το ανάλογο κόστος μεταφοράς παλαιού και νέου προϊόντος

Πέραν των ανωτέρω, ο πελάτης δικαιούται να υπαναχωρήσει από τις εξ αποστάσεως συμβάσεις βάσει του Ν. 2251/1994 εντός 14 ημερολογιακών ημερών χωρίς να δώσει οποιαδήποτε εξήγηση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε και να ζητήσει την επιστροφή των χρημάτων του και μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι καινούργια, δεν έχουν αποσφραγισθεί ή δεν έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους και συνοδεύονται από τα νόμιμα έγγραφα (απόδειξη, τιμολόγιο κ.λπ.).

Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει 14 ημερολογιακές ημέρες από την επομένη ημέρα της παράδοσης των προϊόντων στον πελάτη ή σε τρίτο διάφορο από τον μεταφορέα που υποδείχθηκε από τον πελάτη. Προκειμένου να ασκηθεί το δικαίωμα υπαναχώρησης, ο πελάτης οφείλει να ενημερώσει την εταιρεία για την απόφασή του να υπαναχωρήσει από την παρούσα σύμβαση με μία ξεκάθαρη δήλωση (π.χ. επιστολή που θα σταλεί στην ταχυδρομική διεύθυνση της εταιρείας στο Χαλάνδρι Αττικής Παπανικολή 150 ΤΚ 15232,είτε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@discountcenter.gr.  Για την τήρηση της προθεσμίας υπαναχώρησης, είναι αρκετό να σταλεί η δήλωση περί άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης πριν λήξει η προθεσμία υπαναχώρησης.

Συνέπειες υπαναχώρησης

Εάν ο πελάτης υπαναχωρήσει από τη συναφθείσα σύμβαση, η εταιρεία θα επιστρέψει όλα τα χρήματα που έλαβε από αυτόν, πλην των δαπανών παράδοσης, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα πληροφορηθεί την απόφαση υπαναχώρησης από τη σύμβαση. Η εταιρεία θα εκτελέσει την ανωτέρω επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που ο πελάτης χρησιμοποίησε στην αρχική συναλλαγή, εκτός αν έχει συμφωνηθεί ρητώς κάτι διαφορετικό. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα χρεωθούν έξοδα για την επιστροφή χρημάτων κατά τα ανωτέρω. 

Η εταιρεία δικαιούται να καθυστερήσει την επιστροφή χρημάτων μέχρις ότου λάβει πίσω τα αγαθά ή μέχρις ότου ο πελάτης παράσχει αποδείξεις ότι έστειλε πίσω τα αγαθά, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο.

Ο πελάτης οφείλει να στείλει πίσω τα αγαθά, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που δήλωσε ότι υπαναχωρεί από τη συναφθείσα σύμβαση. Η προθεσμία θεωρείται ότι έχει τηρηθεί εάν τα αγαθά σταλούν πίσω πριν από τη λήξη της περιόδου των 14 ημερών. 

Στην περίπτωση υπαναχώρησης ο πελάτης θα επιβαρυνθεί με το ανάλογο κόστος επιστροφής των αγαθών, πλην των περιπτώσεων επιστροφής σε φυσικό κατάστημα καθώς και των περιπτώσεων στις οποίες με υπαιτιότητα της εταιρείας εστάλησαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα με πραγματικά ελαττώματα, οπότε η εταιρεία αναλαμβάνει κάθε κόστος μεταφοράς του παλαιού και νέου προϊόντος.  

 Εξαιρέσεις από δικαίωμα υπαναχώρησης – επιστροφής

Τα δικαιώματα επιστροφής και υπαναχώρησης που προβλέπονται ανωτέρω ,δεν ισχύουν στις ακόλουθες περιπτώσεις: 

 • προμήθεια προιόντων που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή ή σαφώς ειδικών κατασκευών.
 • τα προϊόντα θεωρούνται ειδικής κατασκευής  διότι παράγονται σε οποιαδήποτε διάσταση μεν αλλά καθ’ υπόδειξη του πελάτη δε. Ως διαστάσεις θεωρούνται το πλάτος, το μήκος και το ύψος. Το ίδιο ισχύει και για τις περιπτώσεις όπου παρέχεται η δυνατότητα επιλογής υφάσματος .
  Όσο αφορά αποκλειστικά και μόνο τα στρώματα, αν και εφόσον δεν έχει επέλθει ουδεμία τροποποίηση στις standard τεχνικές προδιαγραφές τους , όπως ύψος, πλάτος, μήκος, υπάρχει δυνατότητα  να επιστραφούν αν έχουν παραχθεί σε διαστάσεις π.χ. 90×200 150χ200 και 160×200 και βρίσκονται εντός της εργοστασιακής συσκευασίας τους, η οποία θα πρέπει να είναι εντελώς μα εντελώς απαραβίαστη.
 • προμήθεια σφραγισμένων αγαθών τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της  υγιεινής και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση, όπως μαξιλάρια, καλύμματα, ανωστρώματα (toppers), αξεσουάρ κ.λπ.
 • προμήθεια αγαθών τα οποία λόγω της φύσης τους, είναι αναπόσπαστα αναμεμειγμένα ή συνδεδεμένα με άλλα στοιχεία 
 • ειδικές διαστάσεις κρεβατιών και επιλογή υφασμάτων

Σε κάθε περίπτωση, η εταιρεία ευθύνεται για πραγματικά ελαττώματα  σύμφωνα με τις διατάξεις του ΑΚ (ΑΡ. 534 ). Τα δικαιώματα αυτά παραγράφονται μετά την πάροδο δύο ετών από την κατάρτιση της σύμβασης.  

Τρόποι παραγγελίας

Για να πραγματοποιήσετε γρήγορα και εύκολα την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας, μπορείτε να επιλέξετε την υπηρεσία της αρεσκείας σας.
1.Μέσω e-mail στο info@discountcenter.gr
και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα είναι στη διάθεσή σας να σας ενημερώσει και να κρατήσει την παραγγελία σας ή μέσω τηλεφώνου στο 2106890266- 2106813686 -6982927820

Τρόποι αποστολής και παράδοσης

Οι παραδόσεις μας γίνοναι καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00πμ-20.00μμ

 • Η παράδοση των εμπορευμάτων γίνεται δωρεάν εντός κέντρου Αθηνών για αγορές άνω των 175,00€.
 • Για αγορές κάτω των 175,00€ υπάρχει χρέωση μεταφορικών ανάλογα με τη περιοχή και το μέγεθος του προιόντος.(Επικοινωνείστε μαζί μας για πληροφορίες).
 • Για παραδόσεις εκτός Αθηνών,  τα προιόντα   παραδίδονται σε πρακτορεία μεταφορών της επιλογής του πελάτη με χρέωσή του. (10.00€/προιόν)
 • Το κόστος μεταφοράς για μεταφορά εκτός Αθηνών προιόντων απο το πρακτορείο έως την πόλη του ,βαρύνει τον αγοραστή και η τιμή του εξαρτάται απο το μέγεθος του προιόντος και την απόσταση της πόλης.
 • Δεύτερος τρόπος παράδοσης μικρών προιόντων γίνεται με courier της επιλογής του αγοραστή με χρέωσή του.
 • Τρίτος τρόπος είναι η παραλαβή από το κατάστημά μας .

Πληρωμή

 • Με κατάθεση σε Τράπεζα
 • EUROBANK ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ
 • Με μερική αντικαταβολή στο αυτοκίνητο για παραδόσεις μόνο εντός κέντρου Αθηνών.
 • Με πιστωτική κάρτα ή μετρητά στο φυσικό μας κατάστημα

Για την ταχύτερη διεκπεραίωση της παραγγελίας, παρακαλούμε όπως αποστείλετε  e-mail  στο info@discountcenter.gr, το καταθετήριο της Τράπεζας.

Περιγραφές προιόντων

Οι περιγραφές των  προιόντων στο site μας, δίνονται από τις επίσημες ελληνικές αντιπροσωπείες για το εκάστοτε προιόν.  Το κατάστημά μας προσπαθώντας πάντα για την πιο σαφή και καλύτερη περιγραφή του προιόντος, δεν ευθύνεται για τυχόν παρατυπίες και μηχανικά λάθη σε σχέση με την πραγματική αποτύπωση των χαρακτηριστικών.  Γιαυτό είναι σημαντικό, προτού προβείτε σε κάποια παραγγελία, να έρχεστε σε επικοινωνία με το κατάστημα για την ταυτοποίηση των στοιχείων του προιόντος

Πολιτική Απορρήτου

To Discountcenter αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα,  ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες.Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος  Discount Center επιτυγχάνεται με την  Αναγνώριση Πελάτη. Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (Username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητάς του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το κατάστημα  Discount Center δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Το ηλεκτρονικό κατάστημα  Discount Center με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας.

———————————————————————————————————————————————-

Προσωπικά δεδομένα Best Price

Πολιτική προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αφορά και καλύπτει τις προϋποθέσεις επεξεργασίας από την εταιρεία με την επωνυμία «Ανώνυμος Εταιρεία Έρευνας Ανάπτυξης νέων Τεχνολογιών & Εφαρμογών Internet» και διακριτικό τίτλο «Phaistos Networks», με έδρα τις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης (25ης Μαρτίου 76, ΤΚ: 70400), ΑΦΜ 099302899, Δ.Ο.Υ. Μοιρών, email: contact@phaistosnetworks.gr, εφεξής «Phaistos Networks», των προσωπικών στοιχείων των επισκεπτών / χρηστών («Χρήστες») της ιστοσελίδας www.bestprice.gr (η «Ιστοσελίδα»), μέσω της οποίας παρέχεται και η ομώνυμη Υπηρεσία BestPrice (η «Υπηρεσία»).

Οι όροι και οι εγγυήσεις της παρούσας δεν καλύπτουν σε καμία περίπτωση τη σχέση μεταξύ των Χρηστών της Υπηρεσίας BestPrice και οποιωνδήποτε υπηρεσιών των συμμετεχόντων καταστημάτων και ιστοσελίδων, που δεν υπόκεινται στον έλεγχο ή/και την ιδιοκτησία της Phaistos Networks.

Η Phaistos Networks παρέχει την απαραίτητη προηγούμενη πληροφόρηση προς τους Χρήστες, ώστε να γίνουν κατανοητά ο τρόπος και οι προϋποθέσεις επεξεργασίας των προσωπικών τους δεδομένων. Η παρούσα στόχο έχει ακριβώς να ενημερώσει τους χρήστες με απόλυτη ευκρίνεια και διαφάνεια για την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων κατά την περιήγηση, εγγραφή και χρήση των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας.

Η Ιστοσελίδα και η χρήση των υπηρεσιών της απευθύνεται σε άτομα άνω των 16 ετών.

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων – Λόγοι που επιτρέπουν την επεξεργασία τους – Διάρκεια

Οι προσωπικές πληροφορίες, που συλλέγονται από την Ιστοσελίδα ή καλείται ο Χρήστης να παράσχει κατά τα κατωτέρω, θα είναι οι απολύτως αναγκαίες, συναφείς και πρόσφορες για την παροχή όσο της βέλτιστης εμπειρίας πλοήγησης, για την εκπλήρωση από πλευράς της Phaistos Networks των υπηρεσιών που παρέχονται στους Χρήστες μέσω της Ιστοσελίδας και την προστασία των υπολοίπων χρηστών της.

Όταν ο Χρήστης επισκέπτεται την ιστοσελίδα www.bestprice.gr συλλέγονται δεδομένα θέσης, η διεύθυνση του διαδικτυακού πρωτοκόλλου του υπολογιστή του (IP address), o τύπος του προγράμματος περιήγησης (browser), το λειτουργικό σύστημα της συσκευής από την οποία συνδέεται και σε περίπτωση που η σύνδεση γίνεται μέσω κινητής συσκευής και ο Χρήστης έχει ενεργοποιήσει την αντίστοιχη ρύθμιση «υπηρεσιών τοποθεσίας – εντοπισμού θέσης», τα στοιχεία γεωγραφικού μήκους/πλάτους της τοποθεσίας του.

Επίσης, για την εύρυθμη λειτουργία της Ιστοσελίδας και των υπηρεσιών, τη μέτρηση της αποδοτικότητας, την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων, την παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών και περιεχομένου (συμπεριλαμβανομένων διαφημίσεων) συναφούς με τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντα των χρηστών, στην ιστοσελίδα του BestPrice χρησιμοποιείται και αξιοποιείται η τεχνολογία των cookies. Η τοποθέτηση cookies στη συσκευή του Χρήστη ορίζεται από τις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή (browser) του. Εάν ο Χρήστης έχει επιτρέψει την τοποθέτηση cookies στον υπολογιστή του, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης και περιήγησης στην Ιστοσελίδα και κατά την αλληλεπίδραση με ορισμένες λειτουργίες ή περιεχόμενο της Ιστοσελίδας, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης που θα προηγηθεί και παροχής συγκατάθεσης από τον Χρήστη, θα αποδοθεί σε αυτόν ένα μοναδικό επιγραμμικό αναγνωριστικό ταυτότητας (guest id) και θα τοποθετηθεί ένα αντίστοιχο αναγνωριστικό cookie στον υπολογιστή του, το οποίο θα τον προσδιορίζει (χωρίς να μπορεί όμως να γίνει άλλη ταυτοποίηση) κάθε φορά που θα επισκέπτεται την Ιστοσελίδα. Σε περίπτωση μη παροχής της σχετικής συγκατάθεσης και κατά συνέπεια μη απόδοσης στον Χρήστη ανάλογου επιγραμμικού αναγνωριστικού ταυτότητας, η χρήση και η εμπειρία περιήγησης στην Ιστοσελίδα θα είναι περιορισμένη. Ο Χρήστης μπορεί οποτεδήποτε να εξαιρεθεί και να αιτηθεί τη διαγραφή του εν λόγω επιγραμμικού αναγνωριστικού για το μέλλον. Εκτενέστερη ενημέρωση για τη χρήση cookies και για τον τρόπο αποτροπής της εγκατάστασης cookies στον υπολογιστή / συσκευή πρόσβασης του Χρήστη στην Ιστοσελίδα παρέχεται εδώ.

Πέραν των ανωτέρω κατηγοριών προσωπικών δεδομένων, προσωπικές πληροφορίες θα ζητηθούν στην περίπτωση που κάποιος επισκέπτης επιθυμεί να δημιουργήσει λογαριασμό μέλους, προκειμένου να λαμβάνει ενημερωτικά και προωθητικά emails (newsletters – email marketing communication) και να απολαμβάνει πληθώρα πλεονεκτημάτων και υπηρεσιών, όπως τη δυνατότητα να διατηρεί λίστα επιθυμητών προϊόντων, να μπορεί να αφήνει σχόλια και να αξιολογεί τα προϊόντα & τα καταστήματα, να λαμβάνει ειδοποιήσεις σχετικά με νέα προϊόντα, λειτουργίες και υπηρεσίες του BestPrice, και να επικοινωνεί διαδραστικά με άλλα μέλη / χρήστες του BestPrice.

Για την αποστολή ενημερωτικών και προωθητικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (news letters & email marketing), στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλωθεί, η Phaistos Networks θα προβεί σε αυτή (αποστολή), εφόσον ο χρήστης έχει ειδικώς δηλώσει τη συγκατάθεσή του και έχει επιβεβαιωθεί η γνησιότητα της δήλωσης αυτής από την Phaistos Networks. Πρόσβαση στο περιεχόμενο της δήλωσης συγκατάθεσης και δυνατότητα ανάκλησης οποτεδήποτε της δοθείσας συγκατάθεσης περιέχονται σε κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα αποστέλλει η Phaistos Networks. Αντίστοιχη δυνατότητα ανάκλησης της δοθείσας δήλωσης συγκατάθεσης παρέχεται και στη σελίδα διαμόρφωσης των προτιμήσεων του λογαριασμού του στο BestPrice. Διευκρινίζεται, επίσης, ότι οι προαναφερθείσες ειδοποιήσεις, που κατά περίπτωση έχει ζητήσει να λαμβάνει ο Χρήστης διαφόρων υπηρεσιών / «έξυπνων εφαρμογών» του BestPrice (π.χ. ειδοποιήσεις πτώσης τιμών – price alerts, ευκαιρίες, προσφορές, κλπ) και αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση του χρήστη, δεν αποτελούν ενημερωτικά ή/και προωθητικά emails, και υπόκεινται στις ρυθμίσεις αποστολής / λήψης ειδοποιήσεων για τις αντίστοιχες υπηρεσίες, τις οποίες (ρυθμίσεις) ο χρήστης μπορεί να αλλάξει από τη σελίδα διαμόρφωσης των προτιμήσεων του λογαριασμού του.

Για τη δημιουργία λογαριασμού μέλους ζητούνται κατ’ ελάχιστον από τον Χρήστη η καταχώριση του ονοματεπώνυμου, της διεύθυνσης του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου (email address), ενός ονόματος χρήστη (username) και ενός κωδικού πρόσβασης στην υπηρεσία (password). Προαιρετικά ο Χρήστης εφόσον επιθυμεί να δημιουργήσει έναν πιο εξατομικευμένο λογαριασμό, μπορεί να δηλώσει το φύλο, τη διεύθυνση διαμονής και την ημερομηνία γέννησής του, ένα σύντομο βιογραφικό, καθώς και να δημοσιεύσει φωτογραφία του.

Επιπλέον και σε περίπτωση που ο Χρήστης επιθυμεί να προβεί σε αξιολόγηση προϊόντος ή καταστήματος, θα ζητηθεί ο αριθμός του κινητού του τηλεφώνου, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για την επαλήθευση της ταυτότητάς του.

Εναλλακτικά, παρέχεται η δυνατότητα δημιουργίας λογαριασμού μέλους μέσω οποιασδήποτε από τις υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Google & Twitter. Η Phaistos Networks, μέσω των λειτουργιών που παρέχει η αντίστοιχη ειδική εφαρμογή (Facebook / Google / Twitter oAuth), θα λαμβάνει γνώση και θα τηρεί το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει δηλώσει κατά την εγγραφή του ο Χρήστης στην αντίστοιχη υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης και οποιαδήποτε άλλα στοιχεία διαβιβάζει ο αντίστοιχος πάροχος υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης κατόπιν σχετικής συγκατάθεσης που παρείχε ο Χρήστης και βάσει της ενημέρωσης που προηγήθηκε από τον τρίτο πάροχο. Η επεξεργασία και αυτών των δεδομένων που προέρχονται μέσω συνδεδεμένης εφαρμογής τρίτου παρόχου υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης υπόκεινται στις ρυθμίσεις του παρόντος.

Τέλος, προσωπικές πληροφορίες συλλέγονται από τη Phaistos Networks και στην περίπτωση που ο Χρήστης κάνει χρήση των διάφορων υπηρεσιών του BestPrice, όπως προτιμήσεις που έχει για προϊόντα, που τοποθετεί σε λίστα, κλπ.

Η Phaistos Networks παρέχει τα κατάλληλα εργαλεία στις ρυθμίσεις του λογαριασμού του Χρήστη – μέλους, προκειμένου αυτός να διαχειρίζεται τα δημόσια διαθέσιμα προσωπικά δεδομένα του και να ορίζει τις προτιμήσεις κοινοποίησης. Η Phaistos Networks σέβεται απόλυτα τις επιλογές του Χρήστη αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα όπως ο ίδιος επιλέγει να κοινοποιεί και να καθιστά δημόσια διαθέσιμα στην Υπηρεσία (και το αντίθετο) και δεν θα επεμβαίνει με κανένα τρόπο στις επιλογές του Χρήστη, παρά μόνον εάν της ζητηθεί στο πλαίσιο άσκησης των δικαιωμάτων που παρέχονται στους Χρήστες ή για να συμμορφωθεί με νόμιμη υποχρέωσή της.

Η Phaistos Networks, ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας, ακολουθεί απαρέγκλιτα τη νομοθεσία για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων, όπως ισχύει μετά τη θέση σε εφαρμογή του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών γίνεται δυνάμει ενός ή και περισσότερων από τους παρακάτω λόγους:

 • Έχει δοθεί σχετική συγκατάθεση από τους χρήστες
 • Για την εκπλήρωση των συμβατικών όρων και υποχρεώσεων της Phaistos Networks αναφορικά με τις παρεχόμενες προς τους χρήστες υπηρεσίες (σύμφωνα με τους όρους χρήσης της Υπηρεσίας BestPrice) και για την επιδίωξη του εννόμου συμφέροντος της Phaistos Networks να διαφυλάσσει, βελτιώνει και προάγει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της Ιστοσελίδας, στα οποία περιλαμβάνονται:
  • η ενημερωτική υποστήριξη των χρηστών και επικοινωνία μαζί τους για λόγους marketing ή για λόγους που αφορούν την Υπηρεσία,
  • η παροχή, εξατομίκευση και βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών από την Υπηρεσία,
  • η επιλογή και εξειδίκευση του περιεχομένου που προσφέρεται ή προβάλλεται στους χρήστες (συμπεριλαμβανομένων διαφημιστικών μηνυμάτων), ώστε να είναι συναφές με τις αντίστοιχες προτιμήσεις και ενδιαφέροντά τους,
  • η ικανοποίηση των εκάστοτε απαιτήσεων, προτιμήσεων των χρηστών σχετικά με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διατίθενται από και μέσω της ιστοσελίδας www.bestprice.gr,
  • η ομαλή λειτουργία της Ιστοσελίδας από τεχνικής άποψης και λόγοι ασφαλείας των συστημάτων της (server, data base, δικτύου κ.α ),
  • η κατανόηση και ανάλυση της χρήσης της Υπηρεσίας από τους Χρήστες, συμπεριλαμβανομένης της αλληλεπίδρασής τους με εφαρμογές, διαφημίσεις, προϊόντα και λειτουργίες που καθίστανται διαθέσιμα ή συνδέονται ή προσφέρονται μέσω της Υπηρεσίας και η συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων, για διενέργεια ερευνών, για τη βελτίωση των υπηρεσιών του site.
 • Η Phaistos Networks περαιτέρω επιφυλάσσεται να χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα κατά τρόπο που να μην είναι δυνατή η ταυτοποίηση ή η αποκάλυψη του προσώπου που αυτά αφορούν (σε ανωνυμοποιημένη ή ψευδονυμοποιημένη μορφή) για λόγους ανάλυσης, για στατιστικούς, διαφημιστικούς – προωθητικούς ή ερευνητικούς σκοπούς, γνωστοποιώντας αυτά και σε τρίτα πρόσωπα, π.χ. εταιρείες ερευνών, αναλύσεων, πλατφόρμες στατιστικών και on line διαφήμισης, συνεργαζόμενα ηλεκτρονικά καταστήματα και κατασκευαστές προϊόντων, για την ολοκλήρωση των ανωτέρω σκοπών.
 • Για την εκπλήρωση νόμιμης υποχρέωσης της Phaistos Networks, όπως μεταξύ άλλων και εάν -πέρα από τον νόμο- απαιτηθεί από απόφαση δικαστηρίου ή ζητηθεί από οποιαδήποτε άλλη κρατική ή κανονιστική αρχή.
 • Η διάρκεια τήρησης των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται καθορίζεται από το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την επίτευξη του σκοπού για τον οποίο συλλέχθηκαν ή μέχρις ότου ανακληθεί η συγκατάθεση και ζητηθεί η διαγραφή τους (εάν αυτό συμβεί νωρίτερα), εκτός εάν για λόγους από την κείμενη νομοθεσία επιβάλλεται η συνέχιση της τήρησής τους. Στην περίπτωση αυτή, η Phaistos Networks θα καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για τον κατά το δυνατό περιορισμό της επεξεργασίας.

Ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων – Γνωστοποίηση για την πρόσληψη τρίτων προσώπων για την εκτέλεση επεξεργασίας ορισμένων κατηγοριών προσωπικών δεδομένων

Η Phaistos Networks εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προκειμένου να διασφαλίζεται το κατάλληλο επίπεδο ασφάλειας έναντι κινδύνων, όπως απώλεια, υφαρπαγή, μη εξουσιοδοτημένη χρήση, αλλοίωση ή καταστροφή και των επερχόμενων εξ αυτών παραβιάσεων στα δικαιώματα των Χρηστών. Ενδεικτικά μεταξύ των μέτρων αυτών περιλαμβάνονται η ψευδωνυμοποίηση και η κρυπτογράφηση, καθώς και η θωράκιση των συστημάτων της για τη διασφάλιση του απορρήτου, της ακεραιότητας, της διαθεσιμότητας και της αξιοπιστίας τους, η έγκαιρη επαναφορά σε ασφαλή λειτουργική κατάσταση σε περίπτωση επέλευσης φυσικού ή τεχνικού συμβάντος, καθώς και ο διαρκής έλεγχος και αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των τεχνικών και οργανωτικών μέτρων, που εφαρμόζονται για να εξασφαλίζεται αδιάκοπα η ασφαλής επεξεργασία.

Όταν η επεξεργασία πρόκειται να διενεργηθεί για λογαριασμό της Phaistos Networks από τρίτο/α πρόσωπο/α (Εκτελούντα την επεξεργασία) παρέχεται διαβεβαίωση στον Χρήστη ότι και τα πρόσωπα αυτά θα εφαρμόζουν τις κατάλληλες διαδικασίες τεχνικής και οργανωτικής ασφάλειας, ώστε να διασφαλίζεται η προστασία των δικαιωμάτων του Χρήστη και η ακεραιότητα των δεδομένων του. Στους τρίτους – εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό της Phaistos Networks συγκαταλέγονται εταιρείες, που παρέχουν φιλοξενία στους διακομιστές (servers) στους οποίους φυλάσσονται τα προσωπικά δεδομένα, εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες συντήρησης των συστημάτων και των υποδομών της, διαδικτυακές πλατφόρμες προγραμματισμού διαφημιστικών καμπανιών (ad management servers), και διαφημιστικές εταιρείες για την παροχή επιγγραμικών (on line) διαφημιστικών υπηρεσιών, εταιρείες που πραγματοποιούν γενικές έρευνες, αναλύσεις και μετρήσεις στους δικτυακούς τόπους.

Τα εν λόγω τρίτα πρόσωπα μπορεί να είναι εγκατεστημένα σε άλλη χώρα εντός της Ε.Ε. Σε περίπτωση που τα δεδομένα διαβιβάζονται σε τρίτη χώρα εκτός Ε.Ε,. η Phaistos Networks θα διασφαλίζει ότι η μεταφορά πραγματοποιείται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί απορρήτου και ειδικότερα ότι εφαρμόζονται κατάλληλα συμβατικά, τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, εγκεκριμένα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Λίστα τρίτων προσώπων που εκτελούν επεξεργασία για λογαριασμό της Phaistos Networks παρέχεται εδώ και μπορεί να επικαιροποιείται από καιρού εις καιρόν.

Εκτός των ανωτέρω, τα προσωπικά δεδομένα των Χρηστών δεν αποκαλύπτονται και δεν διαμοιράζονται σε τρίτους και δεν αποτελούν καθ ‘οιονδήποτε τρόπο αντικείμενο εκμετάλλευσης. Για την αποφυγή παρερμηνειών διευκρινίζεται ότι στο ανωτέρω δε συγκαταλέγεται το περιεχόμενο και τα δεδομένα που ο Χρήστης επιλέγει να καθιστά δημοσίως διαθέσιμα στην Ιστοσελίδα ή επιλέγει να κοινοποιεί σε υπηρεσίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης (εφαρμογές εν γένει τρίτων).

Ενημέρωση για τα Δικαιώματα των Χρηστών και για την άσκηση των δικαιωμάτων αυτών.

Η Phaistos Networks ενημερώνει τον Χρήστη, ότι έχει θέσει σε εφαρμογή τις απαραίτητες διαδικασίες που απαιτούνται για να καθίσταται εφικτή η άσκηση των δικαιωμάτων του βάσει του Κανονισμού ΕΕ 2016/679, τα οποία είναι τα εξής:

 • Δικαίωμα πρόσβασης και ενημέρωσης: Μετά από σχετικό αίτημα του Χρήστη, θα του παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τις κατηγορίες προσωπικών δεδομένων που τηρούνται από την Phaistos Networks, τους σκοπούς επεξεργασίας, τους λόγους που καθιστούν θεμιτή την επεξεργασία τους, την περίοδο διατήρησης των δεδομένων, τον υπεύθυνο επεξεργασίας, τον υπεύθυνο προστασίας των δεδομένων (Data Protection Officer – DPO).
 • Δικαίωμα διόρθωσης και συμπλήρωσης των προσωπικών δεδομένων: Η Phaistos Networks παρέχει στους χρήστες της Υπηρεσίας BestPrice τη δυνατότητα να διορθώσουν/επικαιροποιήσουν τα προσωπικά τους στοιχεία επισκεπτόμενοι απλώς την σχετική ενότητα της Υπηρεσίας (ρυθμίσεις λογαριασμού) ή/και γνωστοποιώντας το αίτημά τους στα επίσημα μέσα επικοινωνίας της Phaistos Networks που περιέχονται στην παρούσα.
 • Δικαίωμα για διαγραφή των προσωπικών δεδομένων: Η Phaistos Networks παρέχει περαιτέρω στους χρήστες της Υπηρεσίας BestPrice τη δυνατότητα να διαγράψουν οποτεδήποτε ορισμένα ή και όλα τα προσωπικά τους στοιχεία και πληροφορίες που εισήγαγαν για την εγγραφή τους, καθώς και να διαγράψουν πλήρως τον λογαριασμό τους επισκεπτόμενοι τη σχετική ενότητα της υπηρεσίας (ρυθμίσεις λογαριασμού) ή/και να αιτηθούν τη διαγραφή εκείνων των κατηγοριών δεδομένων που συλλέγονται αυτόματα με τεχνικές μεθόδους (Guest id ? IP address, του ιστορικού κίνησής τους στην Ιστοσελίδα και των log files), υπό την επιφύλαξη υποχρέωσης διακράτησης των εν λόγω δεδομένων για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, βάσει υποχρέωσης συμμόρφωσής της Phaistos Networks με νόμιμες υποχρεώσεις και διατυπώσεις στις οποίες τυχόν υπόκειται.
 • Δικαίωμα ανάκλησης της δοθείσης συγκατάθεσης: Ο Χρήστης μπορεί οποτεδήποτε να ανακαλέσει τη συγκατάθεσή του για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων στο μέλλον. Η νομιμότητα της επεξεργασίας των δεδομένων παραμένει ανεπηρέαστη από την ενέργεια αυτή έως το σημείο ανάκλησης της συγκατάθεσης.
 • Δικαίωμα περιορισμού και προβολής αντιρρήσεων κατά της επεξεργασίας των δεδομένων: Ο Χρήστης μπορεί να ασκήσει τα ανωτέρω δικαιώματα για το μέλλον, εάν ο Χρήστης θεωρεί ότι τα δεδομένα του είναι ανακριβή ή ότι υπόκεινται σε μη εξουσιοδοτημένη επεξεργασία ή εάν παρά την λήξη του λόγου που επιτρέπει την επεξεργασία, ο Χρήστης εναντιώνεται στη διαγραφή τους, για την υποστήριξη εννόμου αξίωσής του. Μπορεί επίσης να προβάλλει αντιρρήσεις κατά της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων στο μέλλον, εάν η επεξεργασία γίνεται στη βάση μίας εκ των λόγων που προβλέπονται στο άρθρο 6 (1ε ή 1στ) του Κανονισμού, υπό την προϋπόθεση ότι δεν συντρέχουν νόμιμοι λόγοι για περαιτέρω επεξεργασία τους. Η επεξεργασία των δεδομένων για σκοπούς διαφήμισης δεν συνιστά νόμιμο λόγο.
 • Δικαίωμα μη υπαγωγής σε αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων: Ο Χρήστης έχει το δικαίωμα να μην υπόκειται σε μια απόφαση, που βασίζεται αποκλειστικά σε αυτοματοποιημένη διαδικασία λήψης αποφάσεων, όπως η κατάρτιση προφίλ, εφόσον η απόφαση αυτή θα είχε νομικές επιπτώσεις για αυτόν ή άλλες εξίσου σημαντικές επιπτώσεις.
 • Η Phaistos Networks συνεργάζεται και θα παρέχει κάθε αναγκαία συνδρομή που θα ζητηθεί από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (http://www.dpa.gr), στην οποία κάθε χρήστης δικαιούται να προσφύγει για θέματα που τον αφορούν και σχετίζονται με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων του.
 • Για κάθε επικοινωνία με την Phaistos Networks, ο Χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει μέ έναν από τους ακόλουθους τρόπους: διεύθυνση: 25ης Μαρτίου 76, 70400, Μοίρες, τηλ: 2106897020, email: feedback@bestprice.gr, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας του Υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων (Data Protection Officer): dpo@bestprice.gr

«Δεσμοί» (links) προς άλλα sites

Η ιστοσελίδα, που φιλοξενεί την Υπηρεσία BestPrice μπορεί να περιλαμβάνει links («δεσμούς») προς άλλους δικτυακούς τόπους (sites), οι οποίοι δεν ελέγχονται από την Phaistos Networks, αλλά από τους ιδιοκτήτες τους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η Phaistos Networks για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων των επισκεπτών σε τρίτους δικτυακούς τόπους.

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και εφαρμογές τρίτων

Στο BestPrice.gr υπάρχουν ενσωματωμένα plugin μέσων κοινωνικής δικτύωσης και εφαρμογών τρίτων για την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών της πλατφόρμας και των συνεργατών της και για την βελτίωση και διευκόλυνση των ιδίων υπηρεσιών. Εφόσον ο Χρήστης επιλέξει να κάνει χρήση τέτοιων plugin εφαρμογών – συνδέσεων, αναλόγως του είδους της εφαρμογής – σύνδεσης, ενδέχεται η δραστηριότητα του Χρήστη στο www.bestprice.gr να εμφανίζεται στο ανάλογο προφίλ του και να κοινοποιηθεί στα υπόλοιπα μέλη του δικτύου του. Πριν ο Χρήστης συνδεθεί σε εφαρμογή τρίτου θα ενημερωθεί σχετικά με ποια δεδομένα θα κοινοποιηθούν ή θα είναι προσβάσιμα στην εν λόγω εφαρμογή τρίτων. Για περισσότερα σχετικά με τη χρήση και την επεξεργασία των δεδομένων του λογαριασμού του χρήστη σε περίπτωση χρήσης plugin υπηρεσιών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο χρήστης πρέπει να απευθυνθεί και να διαβάσει τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου του αντίστοιχου παρόχου του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Εφαρμοστέο Δίκαιο

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη της Υπηρεσίας BestPrice υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος, καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως τροποποιείται και συμπληρώνεται με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου. Σε κάθε περίπτωση η Phaistos Networks διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων εντός του υπάρχοντος ή ενδεχομένως νέου νομικού πλαισίου κατόπιν ενημέρωσης των χρηστών.

Η χρήση των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας συνεπάγεται και από αυτήν τεκμαίρεται η γνώση και η πλήρης και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του παρόντος και συναίνεση του Χρήστη για επεξεργασία των δεδομένων αυτών σύμφωνα με τα προαναφερόμενα.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
TITANIUM HOME MARKET
ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
ΑΦΜ  054366040
ΔΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΑΡ. ΓΕΜΗ 128366901000