Κατηγορίες

Κατασκευαστές

Fujitsu InverterΕνημερωτικό δελτίο

Your world of PrestaShop modules, PrestaShop Themes and PrestaShop Templates by PrestaLive.ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕDIA STROM PARMA Κωδ: 648300 (BAΣΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ)

ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΕDIA STROM PARMA Κωδ: 648300 (BAΣΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ)

ΚΡΕΒΑΤΙ PARMA  MEDIA STROMΚωδ: 648300 Κ

Λεπτομέρειες


585,00 € με ΦΠΑ

Κατόπιν Παραγγελίας

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6813683, 210 6890266

30 other products in the same category:

i: Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα σε αλλαγές για αναβάθμιση των προϊόντων της, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Πρόκειται για μια απλή, αλλά ταυτόχρονα αξιόπιστη λύση, η οποία σας βγάζει από διλήμματα τύπου «τι στυλ να διαλέξω;» «θα ταιριάζει με την διακόσμηση του χώρου μου;»… Το κρεβάτι «Parma» έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να καταφέρνει να προσαρμόζεται σε κάθε υπνοδωμάτιο, ανεξαρτήτως στυλ. Πρόκειται για ένα απλό σχέδιο, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί ακόμα και με το πιο προχωρημένο ύφος διακόσμησης.

info: Πειραματιστείτε με τα χρώματα στο κεφαλάρι και χαρίστε στο κρεβάτι σας τη δική σας προσωπική, ανεξίτηλη σφραγίδα.


  • Το κρεβάτι παράγεται, ανά 10 εκ., σε πλάτος 90-200 εκ.
  • Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία υφασμάτων, συνδυάζεται με όλες τις ορθοπεδικές βάσεις (με ή χωρίς αποθηκευτικό χώρο) & όλα τα έπιπλα Media Strom

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 150 € στην Αθήνα

Στα ογκώδη και βαριά αντικείμενα, οι χρεώσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν λόγω αποστολής τους με μεταφορική εταιρεία. Σε αυτή την περίπτωση θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά, κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας της παραγγελίας σας, στο τηλέφωνο που έχετε δηλώσει. Για να μάθετε τώρα το ακριβές κόστος αποστολής, καλέστε στο 210 6813683.